07 juli 2018

JILLSAN versterkt creatie epidemie

close

DSCF4591

Foto: Krijn van Noordwijk <3

Sinds begin dit jaar zijn Jill van Emmerik (29, art) & Sanne Ueffing (31, copy) aka JILLSAN als nieuw creatief team werkzaam bij bureau epidemie. Beide creatieven hebben ervaring in zowel de reclame- als mediawereld, en weten als geen ander data-gedreven inzichten en strategieën toe te passen op creatieve concepten.

Dat geldt ook voor de manier waarop de twee te werk gaan. Altijd op zoek naar het grote idee met een strategisch inzicht als de basis. Een werkwijze die perfect aansluit op de werkwijze van epidemie. “Wat super goed en fijn is, is dat creativiteit bij epidemie voorop staat. Er worden geen concessies gedaan.”, aldus JILLSAN.

Michiel Klein Schiphorst, creatief partner van epidemie, is blij met het nieuwe team: “De chemie tussen Jill & Sanne en de rest van het bureau is echt top. Ze weten elke briefing te verrassen en weten met hun energie en ideëen iedereen te inspireren.”

De eerste campagnes van het creatieve team zijn de afgelopen week al live gaan. Zo zijn ze verantwoordelijk voor de campagne ‘Full of Surprises’ van Canei en de Zonnicitatie-activatie voor Zelfstroom. Meer werk volgt snel!