05 mei 2019

Nieuw: Lassie Kidsproef

close

Ken je dat, dat je kids niks willen eten? Rijstmerk Lassie schiet te hulp met de nieuwe campagne ‘Kidsproef’!
Tijdens de Kidsproef campagne worden lekkere recepten die kids ook lusten in de spotlight gezet. Zowel de grote pubers als je kleinere kids komen aan bod.
Zo heb je nooit meer gezeur aan tafel en altijd iets goeds #opjebord.

Samen met epidemie ontwikkelde Lassie een campagne waarin ouders geïnspireerd worden met recepten die helpen om bijvoorbeeld je kids meer groenten te laten eten, gezellig samen te koken of om de grote trek te stillen.

Via verschillende online kanalen zal Lassie speciaal gecreëerde content inzetten om mensen de diversiteit aan Lassie producten en recepten te laten zien. Onder andere in een preroll, bumper ads, retargeting banners en Facebook ads spreken we onze doelgroep aan met een vrolijke en speelse stijl. Op lassie.nl vindt iedereen inspiratie, recepten, en bereidingswijzes voor de alom bekende producten van Lassie.  Zo wordt koken met en voor hele gezin super gemakkelijk en lekker!

 

Naast deze start van de ‘Kidsproef’ campagne zullen Lassie en epidemie ook  met een niet te missen influencer campagne komen en later dit jaar doorpakken met een Kidsproef content campagne.

Stay tuned!