10 oktober 2014

Dat word je niet, dat ben je

close

Om bij Lidl aangenomen te worden, te slagen, door te groeien, het naar je zin te hebben en uiteindelijk het beste uit jezelf te (kunnen) halen, heb je een bepaalde instelling nodig. Een mentaliteit die niet iedereen gegeven is. Die mentaliteit heb je… of die heb je niet.

Lidl gaat in haar nieuwe nationale personeelscampagne op zoek naar gelijkgestemden. Mensen die net als de huidige Lidl-medewerkers beschikken over de unieke Lidl-mentaliteit. Maar wat is dat dan precies?

Bij Lidl weten ze van aanpakken, afwisseling en samenwerken. En lopen ze net dat stapje harder. Maar er zijn meer eigenschappen die je geschikt kunnen maken voor een bepaalde functie. Dat zie je niet alleen in het werk terug, maar ook in het dagelijkse leven. Zo zijn er genoeg situaties waardoor je weet dat je beschikt over eigenschappen waarmee je heel goed bij Lidl zou passen.

Deze dagelijkse situaties staan centraal in de doelgroep gerichte campagne die in september van start ging. De campagne is ontwikkeld door epidemie en moet naast nieuwe medewerkers werven, ook Lidl als werkgever aantrekkelijker maken.

Sinds 1 januari is qontent matters gefuseerd met epidemie tot ACT.agency. We bring Advertising and Content Together.