04 april 2021

DÉ RIJSTKLASSIEKERS VAN NEDERLAND

close

Nederlanders zijn gek op rijst  Dat bewijst het onderzoek van Lassie wel! Hieruit kwam dé top 10 van rijstklassiekers waar mensen dol op zijn. In de eerste fase van de nieuwe campagne van ons lievelings rijstmerk staan de klassieke rijstgerechten centraal. In een uitgebreide social campagne presenteren we onder andere kip kerrie, risotto, zoet zuur, paella en meer rijst toppers.

Nasi de grote winnaar


Onderzoek bewijst het: 82% van de Nederlanders kiest Nasi als lekkerste rijstgerecht van Nederland. Niet heel gek, want deze Indonesische klassieker is al generaties lang onderdeel van onze Nederlandse cultuur. Een terechte winnaar. Verrassende nieuwkomer is Poké Bowl. Dit relatief nieuwe rijstgerecht, met haar roots in Hawaï, wordt vooral door jonge vrouwen nu al aangemerkt als een echte rijstklassieker. Zo’n populair gerecht, dat hij zelfs denkt aan een solo campagne 😉

Klassiekers als inspiratie


De rijstklassiekers uit de top 10 vormen de basis voor alle inspiratie die we bieden via Instagram, Facebook Pinterest en diverse andere digitale uitingen. Dit alles leidt uiteraard naar de campagnepagina op lassie.nl waar mensen meer inspiratie kunnen vinden. Waaronder alle rijstklassiekers, van toen en nu. 

Het blijft niet alleen bij de top 10. In fase twee van de campagne krijgen onze klassiekers een spannende ‘twist’!

Stay tuned

Sinds 1 januari is qontent matters gefuseerd met epidemie tot ACT.agency. We bring Advertising and Content Together.