06 juni 2021

VALDISPERT NATURAL GUMMIES: HET BEGINT BIJ …

close

Onze nieuwe Europese campagne van Valdispert wil het taboe van de ‘Sleeping & Calming’-categorie doorbreken. Of beter gezegd, wakker schudden. Zo staat niet langer het probleem van stress en slecht slapen centraal maar focussen we op de voordelen van uitgerust wakker worden en ontspannen zijn, mede dankzij de nieuwe Valdispert Natural Gummies.

Een nieuwe generatie
Een grote groep Nederlanders, waaronder vele millennials, ervaren regelmatig stress en hebben moeite met slapen. Onderzoek bewijst dat ze wel open staan voor een oplossing maar dat de huidige middelen, vaak pilletjes, veel te medicinaal worden bevonden. De ‘Natural Gummies’ van Valdispert zijn anders. Een nieuwe reeks producten zoals ‘Healthy Sleep’ en ‘Relax & Recharge’ voor een nieuwe generatie. In de vorm van lekkere gummies op basis van natuurlijke ingrediënten die je helpen te ontspannen of in slaap te vallen.

Het begint bij …
Een nieuwe reeks Valdispert producten vraagt ook om aanscherping van een herpositionering en een nieuwe campagne, wederom ontwikkeld epidemie. Zo blijft de pay-off ‘Natuurlijke rustgever’ en zal er in de toekomst vooral gefocust worden op de voordelen. Want lekker in je vel zitten en alles uit het leven halen, begint tenslotte bij ontspannen en uitgerust zijn. Maartje zegt hierover: “In deze categorie is het gebruikelijk om in lijn van het product ook een slaapverwekkende commercial te ontwikkelen. Dat doorbreken we deze keer door een frisse, positieve vibe neer te zetten met onze verschillende commercials.”

Europese campagne
De nieuwe campagne van Valdispert wordt de komende weken in meerdere Europese landen uitgerold. Naast de tv-commercial zal ook online en in social media de nieuwe Valdispert campagne zichtbaar zijn.

website_optie1