06 juni 2022

It’s all about DRIIVE

close

De beste sportbril ter wereld ontwikkelen, die onder alle omstandigheden sensationeel zicht biedt voor alle (amateur) sporters in Nederland. Dat was de drive van Hans Anders en Team DSM. Een gezamenlijke ambitie die leidt tot de introductie van DRIIVE-sportbrillen. Wij ontwikkelde de ‘making of’ van deze bijzondere samenwerking.

’s Werelds beste sportbril

De drive om altijd de beste te willen zijn. Het streven naar perfectie. En de motivatie om de beste bril te ontwikkelen met gebruik van milieuvriendelijke materialen van de hoogste kwaliteit. Deze gezamenlijke gedrevenheid van Team DSM en Hans Anders staat centraal in de door ons ontwikkelde content. Dit bestaat onder andere uit een internationale lanceringsfilm voor het nieuwe high tech sportbrillenmerk. Daarnaast zal de content het komende jaar op alle socials en instore in verschillende landen worden vertoond.

Andere kant van Hans Anders

Hans Anders is vanaf het begin van 2022 officieel – en vooral trots – partner van Team DSM. Middels de nauwe samenwerking wil Hans Anders een verassende andere kant van zichzelf laten zien. De DRIIVE-collectie is hier het eerste bewijs van: de allerbeste kwaliteit, maar wel héél betaalbaar voor iedereen.

Sinds 1 januari is qontent matters gefuseerd met epidemie tot ACT.agency. We bring Advertising and Content Together.