05 mei 2022

JE BENT JE MOEDER NIET

close

De overgang. Een natuurlijke verandering waar iedere vrouw (helaas) mee te maken krijgt. Mentaal en fysiek. Het liefst zou je in deze periode de natuur zijn gang laten gaan. Alleen kunnen bijbehorende ongemakken je beperken in je drukke leven. De nieuwe producten van Valdispert, die binnen de nieuwe ‘Womans Health’-categorie vallen, kunnen je daarbij helpen.  Aan epidemie de vraag hoe dat op een inspirerende manier van nu te communiceren.

Laat de natuur je helpen

Bij de overgang hebben veel vrouwen toch direct het schrikbeeld van hun moeder of andere oudere vrouwen. Zeker niet van zichzelf. Zij zijn tenslotte nog die “jonge” vrouw die volop in het leven staat. Totaal anders dan toen hun eigen moeder in de overgang was. Maar die overgang hoeft nu geen belemmering meer te zijn. Valdispert verzacht je klachten en ongemakken van de overgang op basis van een combinatie van planten, vitamines en mineralen. Van opvliegers tot aan vermoeidheid. Van je werk tot aan de sportschool. De natuur helpt je zodat jij het leven kunt blijven leiden zoals jij het wilt.

Swoosh of life

In de campagne staan vrouwen centraal, waarin ze zichzelf kunnen herkennen. Samen met fotograaf Malou van Breevoort en haar team creëerden we de perfecte setting om diverse ‘slice of life-moments’ te creëren. Van meeting tot work-out. Frisse beelden vol energie met een model van deze tijd, die midden in het leven staat.

De campagne gaat live in de LINDA en zal de komende maanden online te zien zijn.
Valdispert-2022-1133x832

Sinds 1 januari is qontent matters gefuseerd met epidemie tot ACT.agency. We bring Advertising and Content Together.