12 december 2021

DE KLUP DIE IEDEREEN NA ZIJN 50STE MOET KENNEN

close

Wij mensen zijn sociale wezens. Zeker de afgelopen 1,5 jaar hebben velen van ons dat meer dan ooit gerealiseerd. Zo zijn onze sociale behoeften als individu goed op de proef gesteld. We missen collega’s, vrienden en familie. We willen leuke dingen doen. En dan het liefst samen. Vooral 50-plussers zonder partner ervaren dit regelmatig. Voor hen is er KLUP. Een prijswinnend platform dat dagelijks duizenden Kluppers online aan elkaar verbindt, om elkaar offline te ontmoeten.

KLUP groeit hard en wil deze groei een extra impuls geven met de campagne ontwikkeld door het Amsterdamse reclamebureau epidemie. Centraal in de campagne staat de KLUP-app die alle Kluppers aan elkaar verbindt. Echte Kluppers heten daarbij de nieuwe leden welkom en laten zien wat KLUP voor hen betekent.

Michiel Klein Schiphorst, Creative Partner epidemie: “Met deze campagne willen we de merkbekendheid van KLUP verder vergroten onder de actieve 50plussers. Voor degenen die behoefte hebben aan leuke activiteiten en gezelligheid is KLUP dé app.”
Michiel van den Berg, mede-oprichter van Klup vult aan: ” Zeker in de feestmaand december en binnen de huidige beperkingen is de behoefte aan sociale verbinding groter dan ooit. Daarom komen we bewust met deze campagne in december. Extra trots ben ik op het gebruik van onze eigen kluppers als acteurs die ons verhaal vertellen.”

De campagne is inmiddels live op tv en radio en zal in 2022 een vervolg krijgen.

In de media:

FONK De clup die iedereen na z’n 50ste moet kennen

MarketingReport: Epidemie maakt campagne voor Klup 

MarketingTribune: Klup maakt campagne met epidemie

Sinds 1 januari is qontent matters gefuseerd met epidemie tot ACT.agency. We bring Advertising and Content Together.