07 juli 2020

LASSIE HELPT JE BIJ JE DAGELIJKSE STRUGGLE

close

In onze nieuwste Lassie-campagne zien we een dwarsdoorsnede van Nederland. Elke dag weer worstelen zij, honderdduizenden Nederlanders, met het hetzelfde probleem: wat komt er nu weer op ons bord? Gelukkig biedt Lassie je altijd een oplossing zonder te veel gedoe.

Lassie helpt je elke dag
Met deze nieuwe campagne zet Lassie een volgende stap in haar rijke historie als merk. Zeg je rijst, dan zeg je (natuurlijk) Lassie. Maar het merk biedt veel meer. Ze helpt je elke dag. Met een rijk assortiment vol rijst- en graanproducten. En meer dan vijfhonderd recepten waarmee iedereen zonder gedoe een lekkere gezonde maaltijd op je bord hebt. In de nieuwe campagne staat die rol van Lassie meer dan ooit centraal. Een energieke campagne waarin de ‘echte’ consument zich zal herkennen en Lassie zich duidelijk onderscheidt ten opzichte van anderen.

In een handomdraai
Een goed bewijs van Lassie’s ‘koken zonder gedoe’ zijn de nieuwe Couscous, Quinoa & Bulgur kant-en-klaar. Zo heb je in een handomdraai een lekkere salade. Ideaal voor de momenten dat je weinig tijd (of zin) hebt om uitgebreid te koken. De introductie van deze nieuwe varianten is onderdeel van de campagne. Zo bieden we dit jaar veel lekkere & snelle inspiratie!


In de media:

MarketingTribune: Lassie helpt Nederlander met dagelijkse struggle

Adformatie: Rijstmerk Lassie claimt altijd de oplossing te hebben voor het avondeten

Fonk Online: Lassie helpt je bij je dagelijkse struggle

Nederlands MediaNetwerk: Lassie start campagne om zichzelf als brenger zonder veel gedoe te markeren

Lassie_RTH_PR beeld_2

Sinds 1 januari is qontent matters gefuseerd met epidemie tot ACT.agency. We bring Advertising and Content Together.