05 mei 2019

Nieuw: Lassie Kidsproef

close

Ken je dat, dat je kids niks willen eten? Rijstmerk Lassie schiet te hulp met de nieuwe campagne ‘Kidsproef’!
Tijdens de ‘Kidsproef’-campagne worden lekkere recepten die kids ook lusten in de spotlights gezet. Zowel de grote pubers als je kleinere kids komen aan bod.
Zo heb je nooit meer gezeur aan tafel en altijd iets goeds #opjebord.

Samen met epidemie ontwikkelde Lassie een campagne waarin ouders geïnspireerd worden met recepten die helpen om bijvoorbeeld je kids meer groenten te laten eten, gezellig samen te koken of om de grote trek te stillen.

Via verschillende onlinekanalen zal Lassie speciaal gecreëerde content inzetten om mensen de diversiteit aan Lassie-producten en -recepten te laten zien. Onder andere in een pre-roll, bumper ads, retargeting banners en Facebook-ads spreken we onze doelgroep aan met een vrolijke en speelse stijl. Op lassie.nl vindt iedereen inspiratie, recepten en bereidingswijzen voor de alom bekende producten van Lassie.  Zo wordt koken met en voor het hele gezin supergemakkelijk en lekker!

 

Naast deze start van de ‘Kidsproef’-campagne zullen Lassie en epidemie ook met een niet te missen influencercampagne komen en later dit jaar doorpakken met een ‘Kidsproef’-contentcampagne.

Stay tuned!

 

Sinds 1 januari is qontent matters gefuseerd met epidemie tot ACT.agency. We bring Advertising and Content Together.