09 september 2017

Natuurlijke schoonheid van binnenuit

close

Oenobiol Paris is in Frankrijk al meer dan 30 jaar een begrip en marktleider. Een beauty supplement waarmee schoonheid met natuurlijke ingrediënten van binnenuit wordt gevoed. Een merk met unieke visie dat door vrouwen in Frankrijk volledig is omarmd. In Nederland is Oenobiol Paris sinds kort ook verkrijgbaar en kan ook de Nederlandse vrouw kennismaken met dit revolutionaire beauty supplement. In nauwe samenwerking met onze klant Vemedia Consumer Healtcare hebben we het afgelopen jaar de positionering en de communicatie voor deze lancering ontwikkeld.

Introductie nieuwe categorie
Met de introductie van Oenobiol Paris wordt direct een nieuwe (sub)categorie geïntroduceerd in de Nederlandse schappen. Waar Nederlanders gewend zijn voedingssupplementen curatief of preventief te gebruiken, is het gebruik ter bevordering van bijvoorbeeld een mooiere huid of voller haar, nieuw. Een uitdaging die vanaf het begin duidelijk was. Na diverse consumentenonderzoeken, bleek de vrouw de werking van Oenobiol graag te willen geloven, mits goed uitgelegd en onderbouwd.

Natuurlijk staat werking centraal
In de campagne staat de uitleg van natuurlijke werking van Oenobiol Paris centraal. Natuurlijke voedingsstoffen die de schoonheid van vrouwen van binnen voeden. Waarbij de esthetiek die behoort bij het beauty segment een belangrijke randvoorwaarde was. In samenwerking met prijswinnend fotograaf en regisseur Jaap Vliegenthart is maanden gewerkt om de natuurlijke ingrediënten als wakame zeewier en aloë vera op een bijzondere manier in beeld te brengen.

De introductiecampagne bestaande uit tv-commercials, print, outdoor, PR, online en social media gaat vanaf vrijdag 15 september live en loopt gedurende het hele jaar.

 

Oenobiol Paris – Beauty Support


 

Oenobiol Paris – Silhouette Boost


 

Making of


 

Oenobiol_outdoor

Sinds 1 januari is qontent matters gefuseerd met epidemie tot ACT.agency. We bring Advertising and Content Together.