05 mei 2022

DE PERFECTE POKÉ BOWL

close


Weinig gerechten zijn in korte tijd zo populair geworden als de poké bowl. Het van oorsprong Hawaïaanse gerecht heeft dit voor een groot gedeelte aan zijn looks te danken. Frisse en kleurige groenten, verse rauwe vis, crispy toppings en mooie dressings. Het maakt een poké bowl extreem ‘Instagrammable’ en ‘TikTokable’. Maar hoe maak je zo’n perfecte poké bowl thuis? In onze nieuwe campagne van Lassie voor Lassie Poké Bowl rijst Kant-en-Klaar leer je alle tips & tricks.

HACKS VAN ÉÉN VAN DE BESTE FOODSTYLISTEN VAN NEDERLAND

Met Lassie Poké Bowl rijst Kant-en-Klaar maak je nu ook heel makkelijk thuis de perfecte poké bowl.  Zo heb je snel en makkelijk de perfecte basis voor je poké bowl, maar nu de rest van de ingrediënten nog. Ook daar helpt Lassie je bij. Omdat de looks zo belangrijk zijn, heeft Lassie de hulp ingeschakeld van één van de beste foodstylisten van Nederland: Marie- Sophie Wigbers. Met vele handige hacks zoals de iconische avocadoroos, perfecte zalmblokjes, snelle mangoblokjes, no tuna watermeloen en crispy topping hack, wordt iedere poké bowl pure food porn.

SHOW! DON’T TELL

In de campagne staat brand content centraal. Zo wordt de campagne aangejaagd met een digital video & social campagne i.s.m. Abovo Media. Naast video’s over het maken van de perfecte poké bowl, zijn er maar liefst 10 food hacks op Lassie.nl & YouTube te vinden. Daarnaast is een belangrijk onderdeel van de digitale campagne partnerships met diverse influencers die aan de slag gaan met het ‘perfecte poké bowl pakket van Lassie’, dat via de webshop van Lassie te verkrijgen is. De campagne loopt in de maanden mei, juni en juli. Waarbij alles samen komt op lassie.nl waar de doelgroep verder wordt geïnspireerd.

ALLE PASSIE VAN LASSIE

De nieuwe campagne maakt onderdeel uit van onze nieuwe strategie voor Lassie die begin van het jaar is uitgerold via de eigen site. Hierbij is het drukbezochte lassie.nl van inspirerende receptensite getransformeerd naar hét food platform waar alle passie van Lassie samenkomt. Met deze stap wordt de expert rol in rijst en granen verder vergroot. Léon Stedehouder, creatief partner van epidemie: “Lassie heeft een website van bijna 2 miljoen unieke bezoekers per jaar. Samen met Lassie hebben we de ambitie uitgesproken om dit aantal de komende jaren te verdubbelen. Dit kan alleen als we de huidige receptinspiratie verrijken met verrassende en inspirerende content.”

Sinds 1 januari is qontent matters gefuseerd met epidemie tot ACT.agency. We bring Advertising and Content Together.