05 mei 2021

POKÉ BOWL KANT-EN-KLAAR

close

Poké bowl fans opgelet

 

Deze lente trappen we lekker en gezond af met een nieuwe campagne voor Lassie. Hiermee wordt het nieuwe product Poké bowl rijst Kant-en-Klaar van Lassie gelanceerd. Lekker op smaak gebrachte rijst, waarmee je in een handomdraai een echte poké bowl maakt. We ontwikkelde een opvallende en kleurrijke campagne, een ware eyecatcher.

Rijsttafel@0.5x

In een handomdraai klaar

 

Een poké bowl is een traditioneel Hawaïaans gerecht. Een bowl gevuld met lekkere rijst, afgetopt met diverse ingrediënten. Dit kan vis, vlees of vega zijn. Normaal is het bereiden best tijdrovend, maar nu door Lassie is het in een handomdraai klaar. Om dit veelzijdige gerecht te lanceren, ontwikkelde epidemie een toepasselijke art-directionele stijl. En door het gebruik van stopmotion techniek benadrukken we het gemak van het product nog eens extra. Samen met de hand gestylde setting geeft dit een unieke en authentieke look ’n feel aan alle uitingen. Een vrolijk feestje om naar te kijken en door te laten inspireren

Lancering online & prime-time

 

Met prime-time TV billboarding, aangevuld met onlinevideo’s en diverse inspirerende social content, introduceren we deze nieuwe rijst zonder gedoe. En een mooie samenwerking in met LINDA om de campagne compleet te maken. Vrolijke kleuren, moderne prints en frisse ingrediënten zullen je schermen vullen de komende tijd. Alles komt uiteindelijk terug op lassie.nl waar de doelgroep verder wordt geïnspireerd. Neem zelf ook een kijkje en geniet van alle lekkere poké bowls.

Sinds 1 januari is qontent matters gefuseerd met epidemie tot ACT.agency. We bring Advertising and Content Together.