10 oktober 2019

Reeleezee. Supporter van ondernemers.

close

In Nederland is Reeleezee de uitvinder van online boekhouden. Al sinds 2002 helpt het tienduizenden ondernemers de boekhouding ‘real easy’ te maken. Met de lancering van een nieuwe, baanbrekende app én de gelijktijdige vereenvoudiging van het abonnementenmodel wil Reeleezee zich nog nadrukkelijker manifesteren als supporter van ondernemers. Om die positionering verder aan te scherpen, werkt Reeleezee al jaren intensief samen met ons.

Reeleezee doet er alles aan om het ondernemen voor zzp’ers en mkb’ers makkelijker te maken. Met Reeleezee kun je de boekhouding in zijn geheel zelf makkelijk regelen, maar sluit je ook gemakkelijk je financieel adviseur aan. Iets wat in de praktijk vaak gebeurt. Met als bijkomend voordeel dat een financieel adviseur zich echt kan focussen op zijn of haar advies aangezien de administratieve processen geautomatiseerd zijn.

Als ondernemer bepaal je dus zelf hoe jij je boekhouding wilt doen en hoeveel je boekhouder of accountant doet. Reeleezee biedt je hierbij alle service en support aan die je nodig hebt om goed te kunnen ondernemen. Zo kun je minder tijd besteden aan je boekhouding en heb je meer tijd om te ondernemen. Je bent tenslotte ondernemer, geen boekhouder. Dat maakt Reeleezee: supporter van ondernemers.

Dit thema staat dan ook de komende jaren centraal in de communicatie, te beginnen met een merkmanifestfilm en de online campagne die sinds deze week live is.

Bekijk hier het merkmanifest:

Reeleezee, Ties Arts: “Je kunt stellen dat Reeleezee zichzelf opnieuw heeft uitgevonden met als doel de standaard te verhogen en de klantervaring voor ondernemers en accountants te maximaliseren. De Reeleezee app, de vernieuwde userinterface van de applicatie en het vereenvoudigde abonnementenmodel zijn hier voorbeelden van. Tijd besparen om ondernemers meer ruimte te geven voor ondernemen of om als accountant meer advies te kunnen geven, dat is continu de meetlat van ons succes. Ik ben trots op de evolutie van onze organisatie.”

Epidemie, Léon Stedehouder: “Wij begrijpen als ondernemers dat je de boekhouding tussen de bedrijven door doet. Drie jaar geleden kreeg het functionele product ‘online boekhouden’ een emotionele lading door de campagne ‘Je bent ondernemer, geen boekhouder’. Terwijl Reeleezee hard heeft gewerkt om innovaties te lanceren en uit te rollen, werkten we samen met plezier aan het nieuwe ‘Reeleezee. Supporter van ondernemers’.”

Sinds 1 januari is qontent matters gefuseerd met epidemie tot ACT.agency. We bring Advertising and Content Together.