06 juni 2021

VINCENT MEETS REMBRANDT: THE UNTOLD STORY

close

Wist jij dat het werk van Rembrandt van Rijn, één van de belangrijkste inspiratiebronnen was voor Vincent van Gogh? Wij bij epidemie niet. Tot we twee Amsterdamse ondernemers ontmoeten die ons het verhaal vertelden. Hun droom wordt eindelijk werkelijkheid. Na jaren van voorbereiding, is deze zomer de wereldpremière van ‘Vincent Meets Rembrandt’. In het hartje van de Jordaan wordt in 45 minuten je kennis flink bijgespijkerd over onze 2 grootmeesters. Tijdens een 360° beleving met overdonderende beelden en geluid hoor, zie en beleef je ‘The Untold Story’.

Epidemie ontwikkelde het internationale merk ‘Vincent Meets Rembrandt’. Naast de huisstijl is de website live en de eerste outdoorcampagne zichtbaar.

1920x1080

VMR2109 A1 Buitenreclame mockup

Naast deze eye catchers in outdoor lanceren we in de zomer nog twee campagnes. In en om Amsterdam zal je ‘Vincent Meets Rembrandt’ zien op het web en in de stad. De content is volop in ontwikkeling en in samenwerking met Abovo Media zorgen we dat je deze niet zult missen.

Maartje over de experience: “Geweldig om vanaf het begin betrokken zijn bij zo een unieke experience. Wij geloven ook dat deze expositie de komende jaren uitgroeit tot een toeristische trekpleister in het hartje van de Jordaan.”

VMR2105 Keyvisual VmR_Liggend_RGB

03_VincentmeetsRembrandt_epidemie-story

In de media: 

FONK: Epidemie maakt brand identity Vincent meets Rembrandt
Adformatie: Nieuwe expositie: Over toen Vincent inspiratie opdeed bij Rembrandt
MarketingTribune: Epidemie maakt Brand Identity Vincent meets Rembrandt

Sinds 1 januari is qontent matters gefuseerd met epidemie tot ACT.agency. We bring Advertising and Content Together.