05 mei 2015

Vivians Rijstadvies

close

Dat Lassie perfect past binnen een gezonde leefstijl weten Lassie en wij al lang. Maar soms is het goed ook een andere mening te horen. Van iemand die onafhankelijk is en van gezond leven haar werk heeft gemaakt. Zoals Vivian Reijs. Zij heeft niet alleen haar achternaam mee maar is naast tv-presentatrice ook gediplomeerd voedingscoach. Daarom hebben we haar gevraagd het nieuwe gezicht van Lassie te worden.

Als spokesperson van het merk gaat ze in de nieuwe campagne iedereen in Nederland voorzien van ‘Vivians Rijstadvies’. Gezonde, handige en lekkere Lassie tips & recepten die passen bij een bewust en gezonder leven. Binnen verschillende thema’s geeft ze antwoord en advies op vele vragen die leven bij de doelgroep van Lassie. Wat is bijvoorbeeld een gezond en lekker alternatief voor de standaard lunch? Of wat en wanneer kan je het beste eten als je gaat sporten? Vivians Rijstadvies geeft het antwoord in diverse commercials i.c.m. content-video’s op de Lassie-site.

Epidemie ontwikkelde de campagne, waarvan de commercials in de eerste maanden alleen online zichtbaar zijn. Hiermee kiezen we samen met Lassie voor de eerste keer bewust voor een andere media-aanpak om de doelgroep te bereiken.

Sinds 1 januari is qontent matters gefuseerd met epidemie tot ACT.agency. We bring Advertising and Content Together.