11 november 2021

XELION. ZO WILLEN NOG MEER BEDRIJVEN WERKEN.

close

Xelion biedt al jaren de beste VOIP-oplossingen voor zakelijke bereikbaarheid. Ze blijven innoveren en hun softwarepakket uitbreiden. Dit jaar kwam Xelion met de nieuwste update naar Xelion 8. Hiermee worden veel nieuwe functies en integraties mogelijk. Dit biedt bedrijven nog meer gemak en meer dan 10.000 bedrijven maken hier al met plezier gebruik van.

ZO WIL IEDEREEN WERKEN

Epidemie heeft voor Xelion deze bedrijven in de spotlight gezet. Niemand anders dan de gebruikers zelf kunnen de voordelen van Xelion het beste vertellen aan potentiële nieuwe gebruikers. Zo tonen we opnieuw de menselijke kant van het merk én de innovaties van Xelion 8. Met als duidelijk terugkomende boodschap ‘Xelion. Zo wil iedereen werken.”

ZO WIL RICHARD WERKEN

In een serie testimonials zien we diverse bedrijven uit verschillende sectoren die een kijkje geven in hun bedrijf. Deze portreten geven een perfect beeld van wat Xelion allemaal te bieden heeft en hoe dit ook voor jouw bedrijf kan werken. Zo bereikbaar, zo flexibel, zo betrouwbaar en zo veel meer.

De video’s, in de nieuwe Xelion huisstijl, zullen te zien zijn via de kanalen van Xelion en in korte shorts ingezet worden op social om de juiste doelgroep te bereiken. Teasend om de volledige testimonials te bekijken, andere cases te lezen en om te overtuigen ook met Xelion te gaan werken.

Sinds 1 januari is qontent matters gefuseerd met epidemie tot ACT.agency. We bring Advertising and Content Together.